DJ 1 MARÇ – Anita Zengeza

Taquilla: 13€
Preu anticipada: 10€ COMPRA ENTRADA
Preu comunitat: 8€ RESERVA ENTRADA (només membres registrats. Registra’t)

20h obrim portes. 21h inici concert

fotos-quadrades_2018_anita

Anita Zengeza és una cantant i compositora de Zimbabwe que viu a Barcelona.
La seva música és una fusió de sons i colors que s’inspiren de diferents cultures y experiències personals.
Lletres compromeses, de les aventures i lluites de la vida quotidiana, sobretot de la gent que viu a la diàspora. Composicions amb influències de la música africana, llatina, brasil i jazz aconseguint un so ètnic, modern, amb sabor i sentiment.

Formació: Anita Zengeza – veu i guitarra. Pau Figueres – guitarra elèctrica. Miquel Ubach – baix. Adri Gonzalez – teclat. Antonio Sánchez – percussió. Roger Martínez – bateria

Per obrir la nit, a les 20:30h: JOINA

JOINA neix de l’escolta. De la valentia d’alçar una veu que té coses per dir. Amb un nou llenguatge, sincer, directe, les paraules em parlen i m’ajuden a entendre i seguir projectant.
Més enllà de l’etiqueta «rap feminista», el que faig és música que parla de mi i del procés que estic fent, com tantes altres dones, per comprendre i sobreviure en un món que ens oprimeix i ens vol fer invisibles.

Les nits de Músiques Tranquil.les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, única a la ciutat de Mataró. Cada primer dijous de mes descobreix grans músics mentre sopes al mateix teatre, convertit en club per una nit!

Els concerts són al teatre del c. Bonaire (Mataró) Mapa

Deixa un comentari