DJ 5 ABRIL – Entre Orillas

Taquilla: 13€
Preu anticipada: 10€ COMPRA ENTRADA
Preu comunitat: 8€ RESERVA ENTRADA (només membres registrats. Registra’t)

20h obrim portes. 21h inici concert

fotos-quadrades_2018_entre-orillas

Una unió entre Cuba i el flamenc. Un escenari replet de grans músics que fan evident aquest pont que uneix les dues bandes de l’atlàntic. Una proposta de qualitat, delicada, senzilla, innovadora. Entre Orillas és un somni compartit: un projecte inspirat en l’intercanvi musical entre Cuba i Espanya on el quejío flamenco, afrocubà i guajiro s’abracen i la tradició i innovació van de la ma. El seu primer disc Siempre viva y clavel just ha sortit a la llum.

Formació: Cristina Lopez – cante. Carlos Cuenca – percussió. Yadira Ferrer – cantant. Marc Lopez – guitarra. Juanma Gomez – flauta. Pablo Gomez – percussió.

Obriran la nit els alumnes de l’EMMM (Escola Municipal de Música de Mataró), amb un quartet de corda, quatre flautes i teclat, que ens oferirà un Concert en Do Major de J.D.Heinichen (1683-1729). Serà a les 20:30h

Les nits de Músiques Tranquil.les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, única a la ciutat de Mataró. Cada primer dijous de mes descobreix grans músics mentre sopes al mateix teatre, convertit en club per una nit!

Els concerts són al teatre del c. Bonaire (Mataró) Mapa

 

Deixa un comentari