guillem

DJ 8 novembre – Guillem Roma

Taquilla: 13€
Preu anticipada: 10€ COMPRA ENTRADA
Preu comunitat: 8€ RESERVA ENTRADA (només membres comunitat. Registra’t)

20h obrim portes. 21h inici concert

L’artista osonenc no para de recollir els fruits d’escampar el bon rotllo i la frescor que desprèn la seva música. Una proposta original que fuig d’etiquetes i patrons i que ha crescut amb la força emergent de les coses lliures fent camí amb veu pròpia. Des de les influències de la música llatinoamericana fins als sons mediterranis conviuen amb elegància amb l’espontaneïtat d’un directe enèrgic i participatiu que ens fa viatjar per la màgia d’aquest món. Riquesa musical, poesia, naturalitat i sobretot connexió és el que desprèn la seva música.  Com una brisa d’aire fresc, Guillem Roma ens regala l’essència més natural i original per connectar-nos amb la música i la seva màgia!

Formació: trio.

Les nits de Músiques Tranquil.les són vespres per a gaudir d’una experiència delicada i de proximitat, única a la ciutat de Mataró. Un dijous de mes descobreix grans músics mentre sopes al mateix teatre, convertit en club per una nit!

Obrim a les 20h. A les 20:30h actuació d’alumnes de les Escoles de Música, i a les 21h Guillem Roma. Els concerts són al teatre del c. Bonaire (Mataró) Mapa

Deixa un comentari