Sander Clasen

Preu entrada: 3€
Formació: en solitari

Ja va estar proposat en l'anterior programació i considero que podría estar molt bé tornar-lo a proposar. Ja que té una proposta musical molt interessant.

Això es el que es va dir d'ell l'anterior cop:
Es un cantautor que conocí en el tren dirección Barcelona. Si no me equivoco es de Sant Andreu de Llavaneres. Una mañana iba yo con mi Spotify a tope, intentando abstraerme del ruido de la mañana y veo un tipo con guitarra en el tren. "Que coñazo pensé". Arrancó a cantar y me quité los cascos y desde aquel día soy su fiel admiradora. Ha tocado en Mataró en sitios como la Toneta. Es muy bueno.

Alguien que cautiva con su música y voz, un estilo minimalista y muy trabajado al mismo tiempo, una voz con carácter y personalidad. Todo un descubrimiento.

https://www.facebook.com/SanderClasen/

Proposat per Roser

3 respostes a «Sander Clasen»

  1. Hola Roser!
    De moment no repetim grups que ja han estat proposats per a donar l’oportunitat a més nombre de bandes de ser escoltades i valorades. Haurem de treure aquesta proposta, ens sap greu però ho creiem més just així!

  2. Doncs no ho trobo gaire just…. ja que sinó ha estat triat en una de les temporades, s’hauria de poder anar proposant un grup tantes vegades com es cregui convenient… sinó, si seguim d’aquesta manera, perdrem l’oportunitat de sentir grups molt bons pel camí i cada vegada els grups que tindrem per triar serán més dolents i segurament més mediocres, ja que en cada votació descartem grups boníssims…. Penso que només els grups que ja hem sentit són els que s’han de descartar, i els altres anar-los proposant (si s’han proposat és perquè hi ha gent que els hi agrada i que té ganes de sentir-los).

Deixa un comentari