Comunitat de públic

sensacions
Sensacions del públic del primer concert de les noves Músiques Tranquil.les

La Comunitat és qui programa la Temporada Músiques Tranquil.les, que te lloc a Mataró: cada primer dijous de mes al Casal Nova Aliança. Debatir i decidir grups, imatge, i tot el que envolta la elaboració d’una temporada de concerts d’una forma fàcil i agradable. Un repte organitzatiu, t’apuntes?

La Comunitat la formem totes aquelles persones que anem als concerts. Si no vols decidir i només vols venir als concerts, registra’t i t’enviarem un correu amb aventatges exclusives quan s’acosti la data.

Què suposa registrar-se?
Estar al corrent i participar del procés d’elaboració de la producció d’una temporada de concerts.

Si únicament vull gaudir dels concerts té sentit que em registri?
Clar que si. Quan omples les dades només les farem servir per avisar-te quan s’acosti la data del proper concert. Tots els que veniu sou la comunitat i feu possible aquesta temporada, si et registres podràs reservar taula, accedir a descomptes i estar al dia.

Hauré de dedicar molt de temps?
Depèn de tu, si et vols o no implicar en els diferents àmbits de decisió. Sempre hi haurà un punt de partida amb un debat obert. Si no hi ha propostes per part de la comunitat, entenem que el punt de partida us sembla be i els gestors del projecte anirem fent. Volem que quedi clar que tot està obert a debat, però cal anar prenent decisions. Us avisarem quan s’acosti la data límit perquè no us passin per alt les decisions importants.

Si no entenc gaire de música té sentit que em registri?
La Comunitat la formem totes les persones que ens agrada gaudir de bona música i ens movem pel Maresme. No cal que facis propostes de grups (encara que pots fer-ne si vols), simplement escolta propostes d’altres i valora per a decidir la programació de la Temporada. La programació no és l’únic que decideix la Comunitat, així que si vols dir la teva sobre la imatge o què t’agradaria trobar-te al casal el primer dijous de mes, registrat!

Si sóc músic i vull presentar la meva proposta?
No cal registrar-se, pots enviar la proposta a gestio@musiquestranquilles.com i la proposarem per tu.

I si únicament tinc interès en votar per un grup?
Aquesta comunitat és de públic i no te ànim de concurs de grups, sino que proposa una forma diferent d’organitzar una temporada de concerts. El públic decideix tot el que envolta a la seva producció: programació, ambient, imatge, preu d’entrada, comunicació, gastronomia, etc. i ho fa a través de la comunitat.
Entre tots transformem un espai de la ciutat on gaudir d’allò que ens agrada i creat per nosaltres. Es tracta de què qui gaudirà del concert decideixi què vol veure. Registrar-se és obert i gratuït, valora si vols participar!

concertptj ambient
Públic al concert d’arrencada de les noves Músiques Tranquil.les. 12 de gener 2017 amb Pedro Javier González Trio
Qui t'ha vingut al cap? Digues-li!
FacebookWhatsAppGoogle GmailOutlook.com